De digitale cadeaubon is duurzaam en kennisrijk!

De e-learning is het ideale cadeau voor de sportbegeleider die persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Van fitnessinstructeur tot aan tennistrainer.

€ 39

Aan wie geef jij de e-learning 'Sporttrainers voor parkinson' cadeau? 

De sportscholen-, verenigingen-, en organisaties zijn hard getroffen door de coronacrisis, waardoor sporttrainers noodgedwongen thuis kwamen te zitten. SPARK heeft met bewondering verschillende initiatieven de afgelopen periode zien ontstaan. Van online lesinstructies tot aan virtuele groepslessen. Waanzinnig!

Deze sporttrainers, personal trainers en begeleiders verdienen iets extra's. Zij kunnen de rots in de branding zijn voor sporters met de ziekte van Parkinson. Voor hen is het belangrijk dat zij in de basis goede begeleiding en ondersteuning krijgen.

Daarnaast steunt u niet alleen uw sporttrainer, maar ook de sporters met parkinson. Intensief sporten kan iemands visie op het leven positief veranderen. Deze visie willen wij creëren voor alle mensen met de ziekte van Parkinson. Dat kan met uw hulp, help ons de wereld een stukje mooier te maken!


Bestel hier de cadeaubon!

Zoals u wellicht al heeft kunnen lezen op onze website, zijn wij als Student Company in samenwerking met ParkinsonNet. Wij regelen alles rondom het bestellen van de cadeaubon, echter zal de betaling gaan via ParkinsonNet. Nadat u uw gegevens in onderstaande formulier heeft ingediend, ontvangt u een bevestigingsmail vanuit SPARK waarin u verwezen wordt naar de vervolgstappen. 

 De e-learning 'Sporttrainers voor parkinson' is ontwikkeld vanuit een initiatief van ParkinsonNet en wordt gepromoot door Student Company SPARK. Wij gaan ervoor zorgen dat het cadeau bij de juiste persoon in de mailbox terechtkomt!